Startsida Innehållsförteckning Kontaktsida
Saxat från "Aktuellt och Senaste nytt" år 2004 hos G-gruppen:
6 oktober

G-gruppen flyttar till Sundbyberg

Föreningen G-gruppen Genealogi över Östersjön är sedan mer än fem år en nära och tacksam samarbetspartner till, Genealogiska Föreningen, GF, Riksförening för släktforskning. Det innebär att vi utför visst överenskommet arbete åt GF.

Föreningen G-gruppen blir "inneboende" hos GF i Sundbyberg och vi fortsätter att göra stora arbetsinsatser för Hintzesamlingen. Vi kommer också att samarbeta kring programverksamheten i Stockholmsregionen och Skåne.

Vår nya adress blir:
G-gruppen
c/o Genealogiska Föreningen
Allén 7
17266 Sundbyberg.

Flytten är verkställd men det kommer att dröja några veckor innan det lönar sig att planera ett besök i den kulturmärkta Maraboumiljön

Bästa kommunikationen är med buss 119 till hållplatsen Sundbyberg Norra. Därifrån är det mindre än 50 meter till Marabouhuset. Bussen går från T-banestationerna Solna Centrum och Rissne utefter Blå linjen. Bussarna går dagtid en gång i halvtimmen: För närvarande 13 och 43 minuter efter varje hel timme från Solna Centrum respektive 12 och 42 minuter efter varje hel timme från Rissne mot Solna.

Man kan också ta T-banan antingen till Sundbybergs Centrum eller till Duvbo eller pendeltåget till Sundbyberg, men då blir promenaden 800 meter.


Copyright © 2001-2004 Lars Craemer.