Startsida Innehållsförteckning Kontaktsida
Saxat från "Aktuellt och Senaste nytt" år 2006 hos G-gruppen:
20 mars

Nya möjligheter på Medlemssidorna

Alla som är medlemmar av G-gruppen 2006 har i dagarna fått besked om det nya lösenordet. Det ger dig tillgång till föreningens Medlemssidor, som har förbättrats och framför allt utökats i år.

Nu kan du som medlem förutom att se de olika medlemmarnas egen forskning och delta på diskussionslistan också få hjälp i din forskning i främst Polen och Estland.

På Medlemssidorna finns nu en unik ordlista från polska språket av gamla och nya genealogiska termer till tyska och svenska. Vidare finns ordlistor med genealogiska termer mellan språken estniska, balttyska och svenska, som främst är avsedda för forskare på Estland. Många av de balttyska termerna är desamma som använts i Tyskland, så även forskare med begränsade kunskaper i tyska kan ha stor nytta av ordlistan i sin tyska forskning.

På Medlemssidorna kan du också skapa brev på polska till en församling eller en myndighet genom att fylla i ett enkelt formulär.

Du som har betalat avgiften för 2006 och ännu inte fått ditt nya lösenord skicka ett meddelande om detta till info@g-gruppen.netCopyright © 2001-2006 Lars Craemer.