Startsida Innehållsförteckning Kontaktsida

Medlemskap i Föreningen G-gruppen


Jag vill ansöka om medlemskap.

Fyll i nedanstående ansökan och klicka på Godkänn. Betala sedan in 125 kronor på postgiro nr 16 30 02-9!. Medlemsavgiften gäller för 2011.

Du som är bosatt i ett euroland får betala en årsavgift på 12,50 € genom att sätta in beloppet vårt Postgirokonto 16 30 02-9, BIC: NDEASESS, IBAN: SE70 9500 0099 6026 0163 0029.

OBSERVERA: Var noggrann när du fyller i BIC-adressen och IBAN-numret. Om uppgifterna inte är exakt överensstämmande, får vi betala en "straffavgift" på 6,70 € till Postgirot. Om du är osäker på hur betalningsblanketten skall fyllas i, så tala med din bank.

Om du inte bor i Sverige och inte heller i något euroland får du vara med i föreningen gratis. Förutsättningen för att slippa medlemsavgiften är dock att du är medlem i en släktforskarförening, vars namn du skall skriva här nedan:

Dina uppgifter kommer att finnas på Föreningen G-gruppens medlemssida på Internet. Om det är någon uppgift, som du inte vill ha publicerad, markera detta längst till höger på raden för den aktuella uppgiften!

Förnamn:  obligatorisk uppgift
Efternamn:  obligatorisk uppgift
Adress:
Postnummer/Postadress:  obligatorisk uppgift
Land:  obligatorisk uppgift
Telefon:
Fax:
e-postadress:  obligatorisk uppgift
Egen webbsida:

Markera om du vill prenumerera på
G-gruppens diskussionslista?
   Ja, tack!    Nej!    Viktigt! Läs mer ->


Dina forskningsintressen:

För din egen skull bör du ange nedanstående uppgifter så omsorgsfullt som möjligt. Därmed kan andra forskare som arbetar inom dina områden ge dig hjälp i din forskning.

Regioner/Länder:
Kreise/Orter:
Familjenamn:
Andra forskningsområden (t.ex. yrken):
För att föreningens verksamhet skall kunna utvecklas, behöver många hjälpa till med stora och små uppgifter.
Vad skulle du kunna bidra med? (t.ex. följa en tysk förening, översättning):Medlemsregistret och prenumerationsregistret för diskussionslistan uppdateras manuellt 2 - 3 gånger per månad. Sommartid mera sällan.

Om du har svårigheter med detta ansökningsformulär, kontakta webbmaster!


Uppdaterad 2010-09-02. Copyright © Lars Craemer.