Diskussionslista

Vårt mål med G-gruppen är att hjälpa varandra, men även andra i forskningsarbetet. Genom det arbete, som gjorts under de senaste åren, har många kontakter etablerats, vilket lett till goda resultat i vår och andras forskning.

Endast medlemmar i Föreningen G-gruppen kan delta i diskussionen på listan.

Vill du delta på den listan, anmäl dig genom att skicka ett prenumerationsmeddelande till:
G-gruppen-subscribe@yahoogroups.co.uk. Någon särskild meddelandetext behöver du inte skriva. När det fastställts att du är berättigad att delta på listan, får du ett meddelande om detta. Följ de instruktioner du får av Yahoo. Fyll då gärna i din medlemsprofil. Sedan kan du börja delta i diskussionen.

För att skicka ett meddelande till listan, sänd ett e-brev till:
G-gruppen@yahoogroups.co.uk.

Om du vill avbryta din prenumeration, skicka ett e-brev till:
G-gruppen-unsubscribe@yahoogroups.co.uk.

Du kan också besöka Yahoogroups egen webbsida: http://groups.yahoo.co.uk/mygroups läsa alla gamla gamla meddelanden eller ändra i din prenumeration. Gå in där och välj G-gruppen, Meddelanden (Messagers) respektive ändra i din medlemsprofil, genom att välja G-gruppen, Medlemmar (Members) och ditt eget namn! När du fyllt i din medlemsprofil, glöm inte att trycka på knappen: Spara ändringar (Save changes)!
Där kan du också lägga in de bilagor, som du inte kan skicka med dina vanliga inlägg. Andra medlemmars bidrag i form av bilder eller liknande kan du studera under "Files".

Gör gärna en utskrift av den här sidan och spar den på lämpligt ställe! Glöm inte att där notera din egen kod, för att du senare skall kunna göra ändringar i profilen!Uppdaterad 2018-03-20. Copyright © G-gruppen