Diskussionslista

Vårt mål med G-gruppen är att hjälpa varandra, men även andra i forskningsarbetet. Genom det arbete, som gjorts under de senaste åren, har många kontakter etablerats, vilket lett till goda resultat i vår och andras forskning.

Endast medlemmar i Föreningen G-gruppen kan delta i diskussionen på listan.

Vill du delta på den listan, anmäl dig genom att skicka ett prenumerationsmeddelande till:
G-gruppen-subscribe@yahoogroups.co.uk. Någon särskild meddelandetext behöver du inte skriva. Följ de instruktioner du får av Yahoo. Fyll då gärna i din medlemsprofil och klicka sedan på Send request. När det fastställts att du är berättigad att delta på listan, får du ett meddelande om detta. Sedan kan du börja delta i diskussionen.

För att skicka ett meddelande till listan, sänd ett e-brev till:
G-gruppen@yahoogroups.co.uk.

Om du vill avbryta din prenumeration, skicka ett e-brev till:
G-gruppen-unsubscribe@yahoogroups.co.uk.

Yahoo har den senaste tiden gjort en förändring av vår diskussionslista som gör att man inte längre kan se äldre inlägg i en databank utan enart de inlägg du själv sparat på din egen dator. Föreningen arbetar med att finna en bättre modell som gör att alla inlägg ligger kvar på webben och kan läsas av alla. När vi är klara med det nya formatet kommer vi att informera i god tid för att lägga om listan.

Gör gärna en utskrift av den här sidan och spar den på lämpligt ställe! Glöm inte att där notera din egen kod, för att du senare skall kunna göra ändringar i profilen!Copyright © G-gruppen